Onze werkwijze

Bureau Queste is meer dan alleen een adviesbureau. Natuurlijk maken we met veel plezier gedegen plannen en notities, maar we werken net zo graag aan de uitvoering en implementatie van uw beleid. We willen niet blijven steken in advies of onderzoek, maar dit gebruiken als de start voor een succesvolle uitvoering. In onze aanpak bekijken we altijd het complete traject. We nemen niet alleen de belangen van onze opdrachtgever mee, we kijken ook naar de belangen van andere betrokken partijen. Door vraagstukken te benaderen vanuit het perspectief van de doelgroep én de beleidsmaker, komen we tot een oplossing die wordt gedragen door alle betrokkenen. Zo dragen we bij aan een maatschappelijke verbetering. Ons motto? Binden van belangen!

Duurzame oplossingen
Hier staat Bureau Queste voor: doelgerichte, realistische en duurzame oplossingen, die naadloos aansluiten op uw vraag. Bureau Queste is een integere partner, die zich vanuit intrinsieke motivatie inzet voor maatschappelijke vraagstukken. We kijken niet op een uur en komen indien nodig nog eens langs voor een volledige afwikkeling. Onze betrokkenheid en de wil om een project tot een goed einde te brengen, staan voor ons voorop.

Sparringpartners
Weet u nog niet precies hoe uw plan opgezet of uitgevoerd moet worden? We denken graag met u mee. Dankzij jarenlange ervaring zijn onze adviseurs uitstekende sparringpartners, die u helpen een probleem of plan op de juiste manier aan te pakken. Waar nodig zoeken we samenwerking met andere deskundigen. Hiervoor kunnen wij een beroep doen op ons brede netwerk van freelancers en andere organisaties.

Samenwerking

Hoe komt u tot effectievere samenwerking met andere organisaties?

Lees meer

Participatie

Wat inspireert burgers om meer voor elkaar te doen? Hoe zorgen we dat moeten (tegenprestatie) willen en mogen wordt?

Lees meer