Typisch Queste

Bureau Queste is een adviesbureau voor sociaal-maatschappelijke vraagstukken, gestart in 2005. U kunt ons inzetten voor projectmanagement, advisering, beleidsontwikkeling en interim-management binnen het sociale domein en het beleidsveld Wonen. Onze deskundige adviseurs zijn ervaren, betrokken bij hun werk en gemotiveerd om u verder te helpen. Wij denken graag met u mee, zodat we samen het optimale resultaat bereiken. Dankzij ons vakmanschap en onze kennis kunt u ons moeiteloos inzetten op gebieden als wonen, integratie, zorg en welzijn, participatie, jeugd en gebiedsontwikkeling.

Ons netwerk
We zijn expert op ons eigen vakgebied, maar kennen vele deskundige collega’s. Als u behoefte heeft aan een totaalaanpak van uw vraagstuk, kan Bureau Queste zorgen voor aanvullende expertise. Zo wordt uw project in alle opzichten een succes. Wij beschikken over een breed netwerk van samenwerkingspartners, waaronder freelance adviseurs Mieke Maas, Yvonne Zonnenberg en Peggy Bannier en bureaus als Het Inventief, TotaalIjzer, Bakvorm en Karlijn Meulman Tekst & Advies, die wij kunnen inzetten als dat nodig is. Zo kan Bureau Queste een complete opdracht verzorgen en de coördinatie tussen de verschillende betrokkenen in handen nemen.

Zorg, ondersteuning en participatie

Wat betekent het om kwetsbare burgers optimaal te laten participeren? Hoe realiseer je een sluitende aanpak voor verwarde personen? Hoe integreer je zorg en participatie voor mensen met ggz achtergrond?

Lees meer

Wonen en Wijken

Wanneer heeft u een effectieve woonvisie?
Welke ontwikkelingen hebben invloed op uw beleid en hoe vertaalt u deze naar uw organisatie? Welke prestatieafspraken moet u daartoe maken?
Hoe draagt u bij aan een prettig woon- en leefklimaat in wijken en dorpen?

Lees meer